Platba kartou Možnosť platiť kartou

Doprava zadarmo Doprava zadarmo pri
nákupe nad 50,- €

Možnosť platiť
kartou

Ikona doprava zadarmo Doprava zadarmo pri
nákupe nad 50,- €

Ikona kontakt Tel: +421905555555
Email: info@info.sk

POBOČKY SPOLOČNOSTI COBBYS PET

             

<   AIKO Soft Care Eco Bamboo Tréningové Podložky pre Psov: Ekologické Riešenie pre Vášho Maznáčika

Aiko Eco Bamboo tréningové podložky predstavujú modernú a ekologickú alternatívu k tradičným podložkám pre psov. Sú vyrobené z prírodného bambusového materiálu, ktorý je vysoko savý a zároveň šetrný k životnému prostrediu.

Prečo si vybrať Aiko Eco Bamboo podložky?

  • Ekologická stopa: Bambus je rýchlo rastúca tráva, ktorá nevyžaduje pesticídy ani hnojivá. Jeho spracovanie je šetrnejšie k prírode ako výroba plastových podložiek.
  • Vysoká absorpčná schopnosť: Podložky rýchlo absorbujú tekutiny a nepríjemné pachy, vďaka čomu udržiavajú prostredie čisté a svieže.
  • Šetrné k labkám: Mäkký povrch podložiek je šetrný k psím labkám a zabraňuje podráždeniu.
  • Rýchle a jednoduché použitie: Podložky sa ľahko rozložia a po použití zlikvidujú.
  • Kompostovateľnosť: Väčšina eco bamboo podložiek je kompostovateľná, čo znamená, že sa môžu rozložiť v komposte a vrátiť späť do prírody.

Ako fungujú Aiko Eco Bamboo podložky?

Podložky Aiko Eco Bamboo sú viacvrstvové. Vrchná vrstva je vyrobená z bambusovej celulózy, ktorá je príjemná na dotyk a rýchlo absorbuje tekutiny. Vnútorné vrstvy zabezpečujú maximálnu absorpciu a zadržanie vlhkosti. Spodná vrstva je nepremokavá, aby chránila podlahu.

Záver

Aiko Eco Bamboo tréningové podložky sú skvelou voľbou pre všetkých majiteľov psov, ktorí chcú zabezpečiť pohodlie svojich domácich miláčikov a zároveň chrániť životné prostredie. Sú praktické, hygienické a šetrné k prírode.